Alleen weergeven

Prijsindicatie

Stijl

Merk

Casablanca Classic Fit

Avery

Casablanca Classic Fit

Cambria

Casablanca Classic Fit

Everly

Casablanca Classic Fit

Flora

Casablanca Classic Fit

Harlow

Casablanca Classic Fit

Lapis

Casablanca Classic Fit

Midnight

Casablanca Classic Fit

Plumeria

Casablanca Classic Fit

Sedona

Meer resultaten weergeven

De mooiste trouwjurken voor jouw bijzondere dag

Het is eindelijk zover: je gaat trouwen! Voor velen een meisjesdroom die eindelijk werkelijkheid wordt. Een van de hoogtepunten tijdens de voorbereidingen is de trouwjurk kopen. Bij Aphrodite bruidsmode ben je hiervoor aan het juiste adres. We combineren een zeer uitgebreide collectie met ervaren stylistes, sfeervolle themaruimtes en zelfs de mogelijkheid om zelf jouw unieke bruidsjurk te ontwerpen. Zo zijn wij dé specialist in bruidsmode en verrassen we jou als bruid met een prachtige trouwjurk, bruidsjapon en bijpassende accessoires.

Kies de perfecte bruidsjurk

Begin direct met je zoektocht en bekijk onze trouwjurken online. Hier bekijk je op je gemak de mooiste trouwjurken en doe je inspiratie op voor het passen in onze bruidsmodezaak. Heb je een mooie jurk gevonden of wil je graag langs komen in onze speciaalzaak? Maak dan eenvoudig een pasafspraak. Verken ons brede assortiment en ga op zoek naar de trouwjurk van jouw dromen. Onze coupeuses gaan aan het werk om je trouwjurk perfect op maat te maken. Jij bent immers het stralend middelpunt op die ene speciale dag. Jouw trouwdag>

Maak vrijblijvend een afspraak

Wij verwelkomen je graag in onze winkel!

Aphrodite Bruidsmode is al meer dan 15 jaar toonaangevend in bruidsjurken, trouwkostuums, bruidskinderkleding en bruidsaccessoires. Met onze ruime collectie met altijd meer dan 1.000 jurken op voorraad zal je zeker de jurk van je dromen vinden. Je bent van harte welkom tijdens onze openingstijden in onze ruime winkel met 3 verdiepingen vol bruidsmode plezier.