10 Tekenen dat jij dé trouwjurk hebt gevonden

Een trouwjurk vinden kan een hele opgave zijn. De ene is té wit, de ander te lang en als je er eindelijk een gevonden denkt te hebben, is hij boven je budget. Nightmare! Maar wat nou als je eindelijk dé jurk hebt gevonden, maar achteraf toch een beetje twijfelt? Als alle onderstaande tekenen op jou van toepassing zijn, weet je zeker dat je dé trouwjurk hebt gevonden.

1. Alles aan deze jurk is just FAB
De trouwjurk voelt geweldig, ziet er fantastisch uit en de stof is prachtig: kortom alles aan deze jurk is perfect! Als je over je trouwjurk praat, dan gebruik je de meest uitgebreide bijvoeglijk naamwoorden. Dus waar twijfel je eigenlijk nog over?

2. Liefde op het tweede gezicht
Als je naar de trouwjurk kijkt, voel je vlinders in je buik (net als bij je boo!) en die kriebels zijn er niet voor niks: dit is toch echt een teken dat dit dé trouwjurk is voor jou!

3. Er wordt een traantje weggepinkt
Het klink misschien cliché, maar het allereerste teken dat je jouw jurk hebt gevonden is toch wel het emo-momentje dat jij en je bridal crew hebben wanneer je je droomjurk voor het eerst aanhebt.

4. Let’s vote!
Niet alleen jij bent overtuigd van deze beauty, maar ook de mensen die met je mee zijn. Ze zijn het er unaniem over eens dat dit dé jurk is die het aller-allerbest bij jouw persoontje past!

5. It’s a winner
Geen enkele andere jurk kan tippen aan jouw jurk. Telkens wanneer je een andere jurk ziet, of voor een tweede keer gaat passen, haalt deze het bij lange na niet bij jouw trouwjurk.

6. Je lichaam heeft er nooit beter uit gezien
Ligt het aan jou of zie je er echt zó goed uit in deze trouwjurk? Je voelt je lichaam gewoon stralen van je geluk. Deze jurk is echt voor jou gemaakt!

7. Een leven zonder deze trouwjurk? No way!
Deze jurk komt voor in alle dromen over je bruiloft. Het liefst wil je hem in je armen nemen en voor altijd aanhouden, hem na de bruiloft ergens ophangen waar je hem elke dag tegenkomt en elke keer weer even dat gelukzalige moment herbeleven. Wat een mooie jurk…*zucht*.

8. Je speelt je trouwdag al 100x af in je hoofd
Heb je in je hoofd al honderd keer een spetterende entree gemaakt in je bruidsjurk? Met je haren mooi opgestoken of een briesje door je wapperende lokken? Oh en wat past je boeket er mooi bij… Yup, you picked the right one!

9. Het maakt niet uit wat anderen zeggen
Jij bent overtuigd! Ook als oma haar twijfel uitspreekt over je ontblote rug. Daar trek jij je niks van aan. Deze trouwjurk is het helemaal en daar kan niemand iets aan veranderen.

10. Waar ga ik deze jurk tentoonstellen na de trouwdag?
Je wilt het liefst elke dag herinnerd worden aan jullie trouwdag. Je vraagt je nu al af wat je na de bruiloft zal doen met jouw dream dress. Hem verkopen? No way! She’s part of the family now!