Bruidsmode Arnhem

Bruidsmode nabij Arnhem

Bent u opzoek naar een bruidsmodewinkel in de buurt van Arnhem? Aphrodite heeft een ruime collectie aan bruidsjurken, trouwpakken en accessoires. Wij zijn niet ver van Arnhem gevestigd, namelijk in Barneveld. We gelden al meer dan 15 jaar als een toonaangevende bruidswinkel, mede dankzij de drie verschillende lijnen en collecties met jurken en pakken die we presenteren. De Trendy jurken zijn het meest voordelig, de Elegance jurken bieden een goede combinatie tussen uitstraling en een scherpe prijs en indien u wat meer te besteden heeft zorgt u met de Classic jurken voor het mooiste dat er beschikbaar is. Bij ons in Barneveld vindt u vanuit Arnhem de bruidsmode die u zoekt!

De mooiste bruidsmode

Wij zorgen dat het uitzoeken van uw bruidsjurk een feestje wordt. Wij luisteren graag naar uw wensen en zullen in onze voorraad op zoek gaan naar de bruidsjurk die bij u past. Ziet u een bruidsjurk die prachtig is, maar net niet voldoet aan hoe uw bruidsjurk eruit moet komen te zien? Dan kunnen wij de bruidsjurk voor u aanpassen. Denk hierbij aan een extra accessoire zoals bloemen toevoegen, of aan spaghettibandjes toevoegen als dit er niet aan zit. U kunt veel kanten op bij Aphrodite in Barneveld, zoek daarom niet verder naar een bruidsmode winkel in Arnhem, maar kom naar ons!

Direct contact opnemen met de winkel bij twijfel of een vraag:

0342 – 443 267

Langskomen zonder afspraak kan van woensdag t/m zaterdag.

Ma & di:Alleen op afspraak
Wo t/m za:10:00 – 17:00

Download ons stijlboek

Steel de show met jouw perfecte bruidsjurk

Prachtige bruidsjurken

Hebben wij u al kunnen overtuigen van het feit dat u voor uw bruidsjurk niet in Apeldoorn maar in Barneveld moet zijn bij Aphrodite? Een keuze maken uit onze bruidsjurken is niet altijd even makkelijk. We kunnen u helpen aan de hand van specifieke wensen of voorstellen doen nadat we een kort introducerend gesprekje hebben gevoerd. We gaan aan de hand daarvan na wat u mooi vindt en welke bruidsjurk de ideale outfit vormt voor de mooiste dag van uw leven. De bruidsjurk wordt op die manier een verlengstuk van zowel de volledige dag als uw eigen persoonlijkheid; een prachtige combinatie op een bijzondere dag. We kunnen u inspireren met materialen en bruidsjurken of aan de hand van uw wensen zoeken naar die ene perfecte bruidsjurk. En wij kunnen zelfs uw bruidsjurk nog aanpassen totdat u helemaal tevreden bent over uw bruidsjurk. Interesse in een van onze bruidsjurken of wilt u langs komen voor een vrijblijvende kennismaking in ons atelier? Maak nu een afspraak en kom uw bruidsjurk passen bij Aphrodite in Barneveld!