Bruidsmode Ede

Bruidsmode nabij Ede

Bent u naar bruidsmode nabij Ede op zoek? Kom dan langs bij Aphrodite bruidsmode in Barneveld. Wij zijn vanuit Ede makkelijk te bereiken en bij ons vindt u de mooiste kleren voor uw bruiloft. Heeft u alle trouwmagazines, -programma’s en beurzen al bekeken en gezien? En heeft u al een heel goed idee van wat u wel wilt en wat u niet wilt? Dat is fijn, dat maakt het zoeken naar de perfecte trouwjurk iets makkelijker. Om het nog wat gemakkelijker te maken, hebben wij drie lijnen jurken in verschillende budgetten. Wanneer u een vast budget in gedachten heeft, kunnen wij gericht op zoek gaan binnen de lijn die binnen dit budget valt. Heeft u een heel breed budget, dan is de keuze vanzelfsprekend ook breder, voor alle bruiden hebben wij prachtige jurken. Kom voor bruidsmode daarom niet naar Ede, maar naar Barneveld!

De voordelen van Aphrodite bruidsmode in de omgeving van Ede

  • Prachtige jurken uit de laatste collecties
  • Vakkundige medewerkers die u graag helpen
  • Meer dan 1000 jurken op voorraad
  • Jurken in verschillende prijscategorieën
  • Mogelijkheid tot het zelf ontwerpen van de trouwjurk

Direct contact opnemen met de winkel bij twijfel of een vraag:

0342 – 443 267

Langskomen zonder afspraak kan van woensdag t/m zaterdag.

Ma & di:Alleen op afspraak
Wo t/m za:10:00 – 17:00

Download ons stijlboek

Steel de show met jouw perfecte bruidsjurk

Tips voor tijdens het kopen van een trouwjurk

Bent u nog niet eerder in een bruidsmodezaak geweest? Geen probleem, dat zien wij veel vaker. Wij geven u graag een paar tips & trucs voor uw eerste afspraak. Het is het slimst om deze online te reserveren. U kunt dan precies zien wanneer wij tijd hebben. Een eerste afspraak duurt gemiddeld twee uur. In deze tijd inventariseren wij uw wensen, nemen wij uw maten op en zullen wij u enkele jurken aanreiken die u kunt passen. Vanzelfsprekend mag u deze ook zelf uitkiezen. Tijdens zo’n passessie mag u ook mensen meenemen. Wij adviseren hierin niet te veel mensen mee te nemen, omdat vaak iedereen een andere mening heeft en u hierdoor misschien besluiteloos raakt. Neem sowieso wel de mensen vanuit Ede mee die u het belangrijkst vindt en aan wiens mening u veel waarde hecht.

Voor bruidsmode nabij Ede kom naar Aphrodite bruidsmode

Bent u in de omgeving van Ede op zoek naar prachtige bruidsmode? Kom dan langs bij ons in Barneveld. Voor al uw vragen kunt u bellen naar 0342-443267. Of stuur een mail naarinfo@bruidsmode-aphrodite.nl. Wij hebben de bruidsmode nabij Ede die u zoekt.