Bruidsmode

Bruidsmode bij Aphrodite in Barneveld

Bent u in de omgeving van Barneveld op zoek naar een bruidszaak met prachtige bruidsmode voor hem en haar? Bij bruidswinkel Aphrodite in Barneveld bent u aan het juiste adres. In de prachtige winkel vindt u namelijk de mooiste trouwpakken en bruidsjurken van de beste kwaliteit. Alle bruidsmode wordt door onze vakkundige medewerkers helemaal op maat voor u gemaakt. Ook voor tips en advies bij het uitkiezen van het juiste pak of jurk zit u bij ons helemaal goed. Neem voor meer informatie of een afspraak contact met ons op via 0342-443267. Wij leiden u graag rond in ons ruime aanbod aan bruidsmode in Barneveld.

Een bruidsjurk voor iedereen

Wilt u uw ideale bruidsjurk of trouwpak uitzoeken? Benader dan de vakkundige medewerkers in onze bruidszaak voor hulp en advies. Zij zijn helemaal op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden op het gebied van bruidsmode. Zij vinden een trouwjurk of pak voor u dat perfect bij u past. U heeft bij ons de keuze uit meer dan 1000 verschillende trouwjurken van 3 verschillende lijnen. Ook mensen met een lager budget kunnen wij helpen. U vindt bij ons trouwjurken van onder andere de merken Casablanca, Diane Legrand en Demetrios. Misschien heeft u al wat ideeen wat betreft uw perfecte bruidsjurk. Geef deze ideeën aan ons door en wij zullen uw ideale trouwjurk realiseren. Natuurlijk kunt u ook inspiratie opdoen in de winkel. Met ons uitgebreide assortiment zorgen wij ervoor dat u ook voor een sluier, lingerie, schoenen en accessoires in één winkel slaagt.

Direct contact opnemen met de winkel bij twijfel of een vraag:

0342 – 443 267

Langskomen zonder afspraak kan van woensdag t/m zaterdag.

Ma & di:Alleen op afspraak
Wo t/m za:10:00 – 17:00

Download ons stijlboek

Steel de show met jouw perfecte bruidsjurk

Genieten van een geweldige service

Wij bieden u een geweldige service wanneer u bij ons terecht komt voor bruidsmode. Zo kunnen wij uw trouwjurk of trouwpak helemaal op maat maken. Tevens kunt u bij ons rekenen op:

  • Advies en hulp bij het uitkiezen van bruidsmode en bijpassende accessoires
  • Uw eigen trouwjurk ontwerpen
  • Een uitstekende kwaliteit
  • Uw trouwpak of bruidsjurk laten reinigen
  • Bruidsjurken en trouwpakken uit de laatste collecties

Neem gerust contact op voor meer informatie over onze service of maak direct een afspraak voor een bezoek aan onze bruidszaak.

Neem direct contact op met Bruidsmode Aphrodite

U bent bij bruidszaak Aphrodite aan het juiste adres, wanneer u op zoek bent naar prachtige bruidsmode van een geweldige kwaliteit. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden? Of wenst u een afspraak in te plannen? Neem dan contact op via 0342-443267 of e-mailadres info@bruidsmode-aphrodite.nl. Wij helpen u dan graag met bruidsmode op maat.