Bruidswinkel Arnhem

Nabij Arnhem zijn wij dé bruidswinkel

Bent u naar een bruidswinkel nabij Arnhem op zoek? U kunt onze winkel vinden in Barneveld. Wij zijn een ervaren bruidswinkel vlakbij Arnhem met een uitstekende service en jurken van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. We gelden al meer dan 15 jaar als een toonaangevende bruidswinkel, mede dankzij de drie verschillende lijnen met bruidsjurken die we presenteren. U heeft als u ons een bezoek brengt vanuit Arnhem de mogelijkheid om uit meer dan 1000 bruidsjurken uit onze bruidswinkel, uw perfecte bruidsjurk te kiezen.

Tips voor u tijdens het kopen van uw bruidsjurk

Heeft u nog nooit een bruidswinkel bezocht? Geen probleem, dat maken wij vaker mee. Wij geven u in Arnhem graag een paar tips voor uw eerste afspraak. Een eerste afspraak duurt gemiddeld twee uur. In deze tijd inventariseren wij uw wensen, nemen wij uw maten op en zullen wij u enkele bruidsjurken aanreiken die u kunt passen. Vanzelfsprekend mag u deze ook zelf uitkiezen. Tijdens zo’n passessie mag u ook vrienden en/of familieleden meenemen. Wij adviseren hierin niet te veel mensen mee te nemen, omdat vaak iedereen een andere mening heeft en u hierdoor misschien besluiteloos raakt. Neem sowieso wel de mensen mee die u het belangrijkst vindt en aan wiens mening u veel waarde hecht. Ga voor een bruidswinkel niet naar Arnhem, maar kom naar Aphrodite in Barneveld. U bent van harte welkom!

Direct contact opnemen met de winkel bij twijfel of een vraag:

0342 – 443 267

Langskomen zonder afspraak kan van woensdag t/m zaterdag.

Ma & di:Alleen op afspraak
Wo t/m za:10:00 – 17:00

Download ons stijlboek

Steel de show met jouw perfecte bruidsjurk

Waarom wij de beste keus zijn

Waarom niet naar een bruidswinkel in Arnhem gaan? En een bezoek te brengen aan Aphrodite Bruidsmode? Wij sommen voor u in Arnhem graag de redenen voor u op:

  • Prachtige jurken uit de laatste collecties
  • Vakkundige medewerkers die u graag helpen.
  • Meer dan 1000 jurken op voorraad.
  • Jurken in verschillende prijscategorieën.
  • Mogelijkheid tot het zelf ontwerpen van de trouwjurk.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of kunt u niet wachten om een afspraak te maken? U kunt ons telefonisch bereiken op 0342-443267. Heeft u liever contact via de mail? Dan kunt u altijd een mail sturen naar info@bruidsmode-aphrodite.nl. Kom vanuit Arnhem een bezoek brengen aan onze bruidswinkel in Barneveld.