Bruidszaak Arnhem

Bezoek bruidszaak Aphrodite vanuit Arnhem

Bent u in Arnhem op zoek naar een prachtige bruidszaak met de mooiste bruidsjurken en trouwpakken? Breng dan vanuit Arnhem een bezoek aan bruidswinkel Aphrodite in Barneveld. In deze winkel vindt u een uitgebreide collectie met de mooiste bruidsjurken en trouwpakken van een uitstekende kwaliteit. Onze vakkundige medewerkers kunnen eenvoudig ieder trouwpak of bruidsjurk volledig op maat maken. Ook voor tips en advies kunt u op hun kennis en vaardigheden rekenen. Wenst u een afspraak te maken? Of wilt u meer informatie over onze bruidszaak? Bel dan naar 0342-443267. Wij staan dan graag voor u klaar in Arnhem.

Direct contact opnemen met de winkel bij twijfel of een vraag:

0342 – 443 267

Langskomen zonder afspraak kan van woensdag t/m zaterdag.

Ma & di:Alleen op afspraak
Wo t/m za:10:00 – 17:00

Download ons stijlboek

Steel de show met jouw perfecte bruidsjurk

Profiteer van onze service in Arnhem

Als bruidszaak willen wij onze klanten in Arnhem een geweldige service geven. Dit doen wij onder andere door alle bruidsjurken en trouwpakken helemaal op maat te maken. Tevens kunt u bij ons rekenen op:

  • Advies en hulp bij het uitkiezen van bijpassende accessoires
  • Uw eigen trouwjurk ontwerpen
  • Een uitstekende kwaliteit
  • Uw trouwpak of bruidsjurk laten reinigen
  • Bruidsjurken en trouwpakken uit de laatste collecties

Voor meer informatie over onze bruidszaak en service kunt u gerust contact opnemen. Natuurlijk kunt u ook direct een bezoek brengen vanuit Arnhem.

Onze grote collectie in onze bruidszaak

Wanneer u uw perfecte bruidsjurk of trouwpak gaat uitzoeken, is goed advies zeer belangrijk. Onze medewerkers zullen daarom altijd in onze bruidszaak klaarstaan om u te adviseren. Heeft u een lager budget? Ook dan kunt u zeer goed bij ons terecht. Wij verkopen namelijk drie verschillende lijnen in verschillende prijsklasses. Op deze manier vindt iedereen de bruidsjurk of het trouwpak dat bij hem of haar past. De merken van bruidsjurken die wij onder andere verkopen zijn Casablanca, Diane Legrand en Demetrios. Bezoek snel onze bruidszaak en laat u inspireren. Wij verkopen naast trouwjurken namelijk veel meer. Met ons uitgebreide assortiment zorgen wij ervoor dat u ook voor een sluier, lingerie, schoenen en accessoires in één winkel slaagt.