Maatwerk

Bijzondere wensen? Laat het ons weten

Wil je iets bijzonders toevoegen aan je trouwjurk, denk aan bijvoorbeeld aan die mooie ivoor kanten stof van de trouwjurk van je moeder of de prachtige tule vintage rok van de trouwjurk van je oma, laat het ons weten. We kunnen dan samen met je bedenken hoe we jouw gedachten kunnen inzetten en je trouwjurk vermaken samen met accessoires die komen van de trouwkleding van je moeder of oma. Onze coupeuses vermaken je trouwkleding zoals jij het wilt. Trouwkleding vermaken is ons vak en onze passie. Onze coupeuses vermaken en maken trouwkleding met de groots mogelijke zorg zodat jullie er zeker van zijn dat jullie trouwkleding perfect zal zitten tijdens jullie trouwdag.

“Be Unique Be yourself”

Second chance wedding dress

Wil je de trouwjurk van je moeder of misschien wel van je zusje gaan dragen tijdens je trouwdag, leuk , wij denken graag met je mee. Onze coupeuses kunnen dan samen met jouw zorgen dat we de bestaande trouwjurk restylen zodat de uniekheid blijft gewaarborgd maar we er wel een vleugje “heden ten daags” aan geven. Op deze manier maak je er een bijzondere creatie van en breng je 2 werelden bij elkaar om er een mooi geheel van te maken.

“two worlds one dress”

Direct contact opnemen met de winkel bij twijfel of een vraag:

0342 – 443 267

Langskomen zonder afspraak kan van woensdag t/m zaterdag.

Ma & di:Alleen op afspraak
Wo t/m za:10:00 – 17:00

Download ons stijlboek

Steel de show met jouw perfecte bruidsjurk

Ons atelier met passie voor de bruid

In ons atelier vermaken onze coupeuses trouwjurken al meer dan 15 jaar. De coupeuses zorgen ervoor dat alle bruidskleding voor zowel de bruid als de bruidegom perfect passend met de klant mee gaat. De passie voor het vermaken van trouwkleding is hier dan ook voelbaar aanwezig. Trouwjurken vermaken voor bruid en bruidegom dat is waar in ons atelier alles om draait. Ons atelier beschikt over de nieuwste technieken en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van het maken en vermaken van trouwjurken en trouwkostuums. Het kan daarom dan ook niet anders zijn dat ons maatwerk van kwalitatief hoog top niveau is speciaal voor de bruid en de bruidegom, voor bruidsjapon en trouwkostuum.

Trouwkleding vermaken voor bruidjes met een maatje meer behoort ook tot de mogelijkheden.

“Trouwjurken vermaken is wat we graag doen”

Doe hier je inspiratie op

Lenneke

Marieke

Suzanne

Hanneke

Laura