Maatwerk Marieke

Foto 1

Bruidje wilde bestaande strapless japon met gouden borduursel veranderen in een jurk als haltermodel zodat deze aan de bovenzijde rijkelijker en gekleder over kwam. Ook de sluier is uitgevoerd met een gouden stiksel.

Foto 2

Middels een kanten band (halter) hebben we de bruidsjurk een totaal ander voorkomen gegeven, het gouden borduursel op het lijfje hebben we ook verwerkt in de halterbanden zodat dit een prachtig geheel vormt.

Foto 3

Lijfje bewerkt en daarna overlopend naar glad op de heupen. Hier is super te zien hoe het bewerkte lijfje vloeiend over gaat op de heupen zodat de taille mooi zichtbaar wordt.

Foto 4

De halterband aan de voorzijde van de bruidsjurk is extra verbreed, zie het verschil tussen foto 1 en foto 4, op deze manier konden we, zoals het bruidje wilde, er een ietwat arabische stijl van maken.en werd besloten om kraaltjes te gebruiken, dit omdat de bruid geen hals sieraad wilde maar toch een mooie bewerking om haar hals wilde.

Foto 5

Voorzijde van de bruidsjurk nu nog ruw met spelden, oftwel elk stukje verbreding van de halter is stuk voor stuk met de hand verlengd door de stylist/coupeuse, dit was de enige manier om het precies zo te laten worden zoals de bruid dit wilde.

Foto 6

Een prachtige bruid die helemaal straalt in haar eigen droomjapon.

Foto 7

Het eindresultaat, wat is er mooier dan een tevreden bruid die samen met ons haar eigen bruidsjurk heeft ontworpen geheel naar de wensen van haar zelf, we zijn altijd weer blij als we de bruid zien stralen.

Foto 8

Stralende bruidspaar samen op de foto, zowel de bruid als de bruidegom hebben hun trouwkleding aangeschaft bij Aphrodite bruidsmode, super toch!