Reinigingsservice

Laat je trouwjurk of trouwpak reinigen

Aphrodite bruidsmode zorgt natuurlijk ook voor jullie kostbare bruidskleding na de huwelijksdag. We geven 100% garantie op onze reinigingsservice gewoon omdat we weten wat we kunnen en wat we doen.

Vakkundig reinigen

De huwelijksdag was natuurlijk een dag om nooit te vergeten en onvergetelijk. Waarschijnlijk een lange tijd van voorbereidingen gehad om jullie dag tot een bijzondere en onvergetelijke huwelijksdag te maken. Misschien nog wel lekker op huwelijksreis geweest. En dan komt het moment dat je thuis komt en alles weer een beetje zijn dagelijkse gang gaat. Toch is er iets dat jullie zeker niet moeten vergeten. Je bruidsjurk is erg smerig en vuil geworden op je fantastische dag en ook het trouwkostuum is niet meer fris. En dat is natuurlijk ook logisch, een sleep die over de grond gaat het colbert dat over de stoel wordt gehangen of het weer zat helaas een beetje tegen. Die leuke locatie voor trouwfoto’s in het bos! En tja, een vlek is dan zo gemaakt in jullie trouwkleding. Het was misschien erg warm dus zweten is dan onvermijdelijk. Allemaal geen probleem. Tenminste als je niet al te lang wacht en je kostbare trouwkleding laat reinigen bij Aphrodite bruidsmode. Dé specialist voor het reinigen van je trouwjurk, kinderbruidskleding en alle accessoires. Laat dus uw trouwjurk vakkundig reinigen. En waar kan dat nu beter dan daar waar jullie de kostbare trouwkleding hebben aangeschaft. We geven natuurlijk 100% garantie op onze reinigingsservice. Gewoon omdat we weten wat we kunnen en wat we doen.

Direct contact opnemen met de winkel bij twijfel of een vraag:

0342 – 443 267

Langskomen zonder afspraak kan van woensdag t/m zaterdag.

Ma & di:Alleen op afspraak
Wo t/m za:10:00 – 17:00

Download ons stijlboek

Steel de show met jouw perfecte bruidsjurk

Gratig bezorgen

We komen jullie trouwkleding gratis halen en als deze klaar is ook weer gratis bezorgen. Door onze ervaring in het reinigen van je bruidsjurk en trouwpak is deze in goede handen en geven we je 100% garantie. Wacht er vooral niet te lang mee want hoe langer je vlekken en vuil laat zitten hoe moeilijker het zal worden deze te reinigen. Meer weten? Neem dan contact met ons op!