Trouwjurken Almere

Trouwen, een prachtige gelegenheid

Voor de mooiste trouwjurken in Almere, kunt u terecht bij Aphrodite bruidsmode. Wij hebben een ruim assortiment aan trouwjurken en trouwpakken in elke prijscategorie. Weet u al precies wat voor trouwjurk u wilt? Geef uw wensen en eisen aan ons door en wij zullen voor u alvast een selectie met prachtige jurken maken. Heeft u een ruim budget, of juist wat kleiner? Wij kunnen iedereen blij maken met jurken in alle prijscategorieën. Onze goedkopere jurken zijn net als de duurdere van uitstekende kwaliteit. U zult gegarandeerd stralen op uw dag in Almere! Aphrodite bruidsmode zit in Barneveld. Maak er een leuk dagje uit van en kom met uw vriendinnen vanuit Almere naar onze bruidszaak toe!

Ons ruime aanbod in trouwkleding

Wilt u trouwen in het wit, of kiest u liever voor een andere kleur? Heeft u een bepaald merk voor ogen? Of een bepaald model? Geef uw wensen aan ons door en wij helpen u verder. Wij hebben niet alleen witte trouwjurken, maar ook in diverse andere kleuren. In onze bruidswinkel vindt u het ruime assortiment. Maak gerust een afspraak vanuit Almere, zodat u bij ons kunt komen kijken. Samen met u gaan wij op zoek naar de mooiste trouwjurken, of het mooiste trouwpak, zodat uw dag perfect zal worden. Voor de beste en goed geprijsde trouwjurken in Almere en omgeving, bent u bij Aphrodite bruidsmode aan het juiste adres.

Direct contact opnemen met de winkel bij twijfel of een vraag:

0342 – 443 267

Langskomen zonder afspraak kan van woensdag t/m zaterdag.

Ma & di:Alleen op afspraak
Wo t/m za:10:00 – 17:00

Download ons stijlboek

Steel de show met jouw perfecte bruidsjurk

De service van Aphrodite reikt ver

Naast dat wij de mooiste trouwjurken verkopen, bieden wij ook andere service aan. Bij onze bruidswinkel in Barneveld kunt u:

  • Trouwjurken en pakken op maat laten maken
  • Wij bieden hulp bij het passen aan
  • U kunt uw jurk en/of pak bij ons ook laten reinigen
  • Wij bieden scherpe prijzen aan
  • U kunt bij ons ook diverse accessoires kopen zoals sluiers, hakken en lingerie

Wij garanderen u dat het zeker de moeite is om vanuit Almere naar Barneveld te komen. U gaat niet met lege handen weer terug naar Almere!