Trouwjurken Arnhem

Trouwjurken in omgeving Arnhem

Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar trouwjurken nabij Arnhem? Bij Aphrodite Bruidsmode in Barneveld hebben we een ruime collectie aan trouwjurken met top service en kwaliteit. Onze trouwjurken bieden ruime mogelijkheden tot materialen met drie verschillende lijnen gecategoriseerd op budget. Wij bieden namelijk voor elke bruid een trouwjurk die binnen het budget past. Betaalbare jurken van kwaliteit vindt u niet in Arnhem maar in Barneveld bij Aphrodite Bruidsmode.

Goedkope trouwjurken

Wanneer u in Arnhem een lager budget heeft om te besteden, kunt u er vanuit gaan dat ook u een prachtige bruidsjurk zult kunnen kiezen. Heeft u in Arnhem al een idee welke kleur of soort trouwjurk u wilt? Neem gerust een aantal afbeeldingen mee van trouwjurken die u mooi vindt, dan gaan wij voor u op zoek naar soortgelijke jurken. Door ons ruime assortiment jurken geven wij u de garantie dat ook uw droomjurk er tussen hangt.

Direct contact opnemen met de winkel bij twijfel of een vraag:

0342 – 443 267

Langskomen zonder afspraak kan van woensdag t/m zaterdag.

Ma & di:Alleen op afspraak
Wo t/m za:10:00 – 17:00

Download ons stijlboek

Steel de show met jouw perfecte bruidsjurk

Waarom wij de beste keuze zijn

Waarom u voor trouwjurken niet in Arnhem maar bij Aphrodite Bruidsmode in Barneveld zult slagen:

  • Prachtige jurken uit de laatste collecties.
  • Vakkundige medewerkers die u graag helpen.
  • Meer dan 1000 jurken op voorraad.
  • Trouwjurken in verschillende prijscategorieën.
  • Mogelijkheid tot het zelf ontwerpen van de trouwjurk.

Maak een afspraak met ons

Wilt u een afspraak maken of eerst meer informatie ontvangen voordat u vanuit Arnhem een bezoek aan ons brengt. Zo kunt u trouwjurken nabij Arnhem vinden waarna u echt op zoek bent. Als u een afspraak met ons maakt kunnen wij u een ruime collectie trouwjurken tonen. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 0342-443267. U kunt ook te allen tijde een mail sturen naar info@bruidsmode-aphrodite.nl. Wanneer brengt u vanuit Arnhem een bezoek aan ons in Barneveld?