Trouwjurken Barneveld

Voor de mooiste trouwjurken komt u naar Aphrodite

Bent u op zoek naar trouwjurken in Barneveld? Of zoekt u een prachtig trouwpak? Dan bent u bij Aphrodite in Barneveld aan het juiste adres. Wij hebben voor iedere bruid en bruidegom iets wils. Van luxe jurken voor een ruim budget, tot jurken voor een klein budget. Iedere bruid kan bij ons slagen voor trouwjurken in Barneveld. Weet u al wat uw wensen voor de jurk zijn? Geef ze aan ons door en wij gaan voor u in onze bruidszaak kijken of de droomjurk ertussen hangt. Maak een afspraak met ons via 0342-443267, zodat wij u perfect kunnen helpen in Barneveld.

Voor ieder budget trouwjurken in Barneveld

Trouwen is een prachtige gelegenheid. En daar hoort natuurlijk ook een mooie trouwjurk voor de vrouw bij, of een net pak voor de man. Wij hebben voor zowel mannen als vrouwen prachtige jurken en pakken in onze bruidszaak in Barneveld. Daarnaast hebben wij voor ieder budget wat wils. Onze goedkopere bruidsjurken zijn van uitstekende kwaliteit. Zo krijgt u voor een lager budget eveneens prachtige kwaliteit en zult u stralen op uw dag.

Direct contact opnemen met de winkel bij twijfel of een vraag:

0342 – 443 267

Langskomen zonder afspraak kan van woensdag t/m zaterdag.

Ma & di:Alleen op afspraak
Wo t/m za:10:00 – 17:00

Download ons stijlboek

Steel de show met jouw perfecte bruidsjurk

Kies voor onze trouwkleding

Wij leveren maatwerk voor u af in Barneveld. Heeft u een perfecte trouwjurk gevonden of een mooi maatpak naar u smaak gezien? Wij zullen het geheel naar wens en maat laten aanpassen. Als voor u voor onze service kiest, krijgt u bovendien:

  • Bieden pashulp aan
  • Maken voor u een trouwjurk of pak op maat
  • Leveren alleen de beste kwaliteit
  • Kijken samen met u naar bijpassende accessoires
  • Wij kunnen ook pakken en trouwjurken reinigen

Wilt u meer weten over de service van onze bruidswinkel in Barneveld? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs! Wij kunnen voor uw perfecte dag de jurk, of het pak vinden, waar u zich prachtig en comfortabel in voelt.