Trouwjurken Ede

Prachtige trouwjurken en trouwpakken koopt u bij Aphrodite bruidsmode

Voor de mooiste trouwjurken in Ede en omgeving komt u naar Aphrodite bruidsmode in Barneveld. Stap de auto in en rijd vanaf Ede onze kant op. U zult niet teleurgesteld terugkomen. Wij hebben een breed assortiment aan trouwjurken en trouwpakken. Heeft u een ruim budget, of juist wat kleiner? Geef al uw wensen en eisen aan ons door en wij gaan voor u aan de slag. Onze trouwjurken en trouwpakken zijn van de beste kwaliteit, wat voor prijs dan ook. Wij garanderen u dat u de dag van uw leven zult hebben in een trouwjurk, of pak van Ons. Kom snel langs in onze bruidswinkel!

De beste materialen

Heeft u al diverse boekjes doorgebladerd en op websites rondgekeken maar nog niet de juiste jurk of het juiste pak kunnen vinden? Kijk dan niet langer verder, maar bekijk onze trouwjurken nabij Ede. Onze trouwjurken en trouwpakken zijn van de beste materialen gemaakt. U zult op uw huwelijksdag optimaal kunnen genieten. Wij hebben voor ieder budget wat wils. Kom naar ons toe vanuit Ede. Naast bruidsjurken kunt u ook onze accessoires bekijken. Zo verkopen wij ook bruidslingerie, hakken, sieraden, haaraccessoires en sluiers. U zult helemaal stralen op uw trouwdag, daar zorgen wij voor!

Direct contact opnemen met de winkel bij twijfel of een vraag:

0342 – 443 267

Langskomen zonder afspraak kan van woensdag t/m zaterdag.

Ma & di:Alleen op afspraak
Wo t/m za:10:00 – 17:00

Download ons stijlboek

Steel de show met jouw perfecte bruidsjurk

De mooiste trouwjurken nabij Ede koopt u bij ons

Waarschijnlijk heeft u in Ede al gezocht naar mooie jurken of pakken, maar is het op niets uitgelopen. Stap gezellig met familie of vrienden de auto in en kom bij ons langs in Barneveld. Wij garanderen u:

  • De beste service van onze vakkundige medewerkers
  • Keuze uit meer dan 1000 jurken bij onze bruidswinkel op voorraad
  • Prachtige accessoires om uw outfit compleet te maken
  • De mogelijkheid om zelf een jurk te ontwerpen

Kom gerust bij ons langs om op uw gemak rond te kijken in onze bruidswinkel. Wij zijn de zaak in Ede en omgeving voor de mooiste trouwjurken en pakken.