Trouwjurken Hilversum

Bruidswinkel Aphrodite voor trouwjurken in Hilversum

Zoekt u mooie trouwpakken of trouwjurken in Hilversum? Ga dan eens naar bruidswinkel Aphrodite in Barneveld. Hier vindt u een ruime collectie met de mooiste trouwjurken en trouwpakken van de beste kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor een trouwpak of bruidsjurk die geheel naar uw wensen op maat is gemaakt. In onze bruidswinkel vindt u vakkundige medewerkers die u graag helpen met het kiezen uit onze collectie bruidsmode qua bruidsjurken en trouwpakken. Heeft u behoefte aan meer informatie over de bruidszaak? Of wenst u direct een afspraak te plannen? Bel dan naar 0342-443267. Wij staan graag voor u klaar met tips en advies bij bruidsmode in Hilversum.

Een ruime collectie trouwjurken in onze bruidszaak

Zoek met onze hulp een prachtige bruidsjurk of trouwpak uit, zodat een van de mooiste dagen van uw leven nog geweldiger wordt. Ook mensen met een lager budget kunnen wij van dienst zijn met bruidsmode in onze bruidswinkel. U vindt bij ons drie verschillende lijnen en meer dan 1000 verschillende bruidsjurken in iedere prijsklasse. Hierdoor is er altijd wel een trouwjurk die perfect bij u past. Wij luisteren graag naar uw wensen wat betreft trouwjurken. Vertel uw ideeën aan onze vakkundige medewerkers in de bruidszaak en zij helpen u met het maken van de juiste keuze. In de bruidswinkel vindt u onder andere bruidsjurken van de merken Casablanca, Diane Legrand en Demetrios.

Direct contact opnemen met de winkel bij twijfel of een vraag:

0342 – 443 267

Langskomen zonder afspraak kan van woensdag t/m zaterdag.

Ma & di:Alleen op afspraak
Wo t/m za:10:00 – 17:00

Download ons stijlboek

Steel de show met jouw perfecte bruidsjurk

De service waar u op kunt rekenen in Hilversum

Het is van belang dat u tijdens uw trouwdag in Hilversum kunt genieten van perfect zittende bruidsjurken en trouwpakken. Wij staan voor u klaar om uw trouwjurk of trouwpak helemaal op maat te maken. Ook extra wensen kunnen worden verwerkt. U kunt dus rekenen op de beste service zoals:

  • Zelf uw trouwjurk ontwerpen
  • De beste kwaliteit
  • Mogelijkheid tot het laten reinigen van uw trouwpak of bruidsjurk
  • Advies en hulp bij het uitkiezen van bijpassende accessoires
  • Trouwjurken en trouwpakken op maat gemaakt

Bel of mail ons voor meer informatie over de service in onze bruidswinkel. Tevens kunt u ook direct een bezoek plannen aan onze bruidszaak vanuit Hilversum.