Trouwjurken Scherpenzeel

De bruidswinkel Aphrodite voor trouwjurken in Scherpenzeel

Wilt u graag prachtige trouwjurken in Scherpenzeel? Breng dan een bezoek aan de bruidswinkel van Aphrodite in Barneveld. Hier vindt u prachtige trouwjurken en trouwpakken met de beste kwaliteit. Door onze ruime collectie is er altijd een trouwpak of bruidsjurk die aansluit bij uw wensen. De vakkundige medewerkers in onze bruidswinkel staan graag voor u klaar met advies en tips. Wilt u meer te weten komen over onze bruidszaak of bruidsmode? Of wenst u direct een afspraak te maken? U kunt ons dan bellen via 0342-443267. Wij staan graag voor u klaar in Scherpenzeel.

Trouwjurken voor ieder budget in onze bruidswinkel

Met een prachtige bruidsjurk of trouwpak kunt u een van de mooiste dagen van uw leven nog geweldiger maken. Wij helpen daar graag aan mee. Ook mensen met een lager budget kunnen terecht voor prachtige bruidsmode in onze bruidswinkel. Bij ons vindt u namelijk meer dan 1000 prachtige bruidsjurken in verschillende prijsklasses. Wij luisteren graag naar uw wensen wat betreft trouwjurken. De vakkundige medewerkers in onze bruidszaak helpen u met het uitkiezen van uw droomjurk of pak en voorzien u van advies en tips. U kunt onder andere bij onze bruidswinkel terecht voor bruidsjurken van de prachtige merken Casablanca, Diane Legrand en Demetrios.

Direct contact opnemen met de winkel bij twijfel of een vraag:

0342 – 443 267

Langskomen zonder afspraak kan van woensdag t/m zaterdag.

Ma & di:Alleen op afspraak
Wo t/m za:10:00 – 17:00

Download ons stijlboek

Steel de show met jouw perfecte bruidsjurk

De service die wij u bieden in Scherpenzeel

Omdat bruidsjurken en trouwpakken perfect moeten zitten op uw grote dag in Scherpenzeel, maken wij voor u alles geheel op maat. Tevens kunnen eventuele extra wensen wat betreft bruidsmode worden verwerkt in uw trouwjurk of trouwpak. Wij vinden een goede service namelijk heel belangrijk. U kunt daarom bij ons rekenen op:

  • Trouwjurken en trouwpakken op maat
  • Een uitstekende kwaliteit
  • Het reinigen van uw trouwpak of bruidsjurk
  • Mogelijkheid tot het zelf ontwerpen van een trouwjurk
  • Advies en hulp bij het uitkiezen van bijpassende accessoires

Wenst u meer te weten te komen over de service van onze bruidswinkel? Neem dan direct contact met ons op of breng een bezoekje aan onze bruidszaak vanuit Scherpenzeel.