Trouwjurken Soest

Bruidswinkel Aphrodite voor de mooiste trouwjurken in Soest

Wanneer u prachtige trouwpakken of trouwjurken in Soest wenst, bent u bij bruidswinkel Aphrodite in Barneveld aan het juiste adres. Bezoek onze winkel en bekijk onze ruime collectie met de mooiste trouwjurken en trouwpakken van uitstekende kwaliteit. Wij maken uw trouwpak of bruidsjurk geheel naar uw wensen op maat. De medewerkers in onze bruidswinkel helpen u hier graag bij. Tevens geven zij tips en advies bij het kiezen uit onze collectie aan bruidsjurken en trouwpakken. Bel ons via 0342-443267 wanneer u behoefte heeft aan meer informatie over de bruidszaak en bruidsmode of een afspraak wilt plannen. Wij helpen u in Soest graag verder met het maken van een keuze.

Bekijk onze ruime collectie trouwjurken in onze bruidszaak

Wij helpen u graag om een van de mooiste dagen van uw leven nog geweldiger te maken, door u te adviseren bij het uitkiezen van uw perfecte bruidsjurk of trouwpak. Ook mensen met een lager budget kunnen bij onze bruidswinkel terecht. In onze winkel vindt u drie verschillende lijnen met meer dan 1000 verschillende bruidsjurken in verschillende prijsklasses. U vindt dus altijd wel een trouwjurk die perfect aansluit bij uw wensen. In de bruidswinkel vindt u onder andere bruidsjurken van de merken Casablanca, Diane Legrand en Demetrios. Wij luisteren graag naar uw ideeën wat betreft trouwjurken en bruidsmode. Door uw wensen in ogenschouw te nemen kunnen de vakkundige medewerkers in onze bruidszaak uw droomjurk realiseren.

Direct contact opnemen met de winkel bij twijfel of een vraag:

0342 – 443 267

Langskomen zonder afspraak kan van woensdag t/m zaterdag.

Ma & di:Alleen op afspraak
Wo t/m za:10:00 – 17:00

Download ons stijlboek

Steel de show met jouw perfecte bruidsjurk

Onze service in Soest

Perfect zittende bruidsjurken en trouwpakken zijn erg belangrijk voor uw grote dag in Soest. Wij kunnen u daarbij helpen door uw trouwjurk of trouwpak geheel op maat te maken. Tevens kunnen er extra wensen worden verwerkt qua bruidsmode. Met onze service kunt u rekenen op:

  • De mogelijkheid tot een eigen trouwjurk ontwerpen
  • De beste kwaliteit
  • Mogelijkheid tot het laten reinigen van uw trouwpak of bruidsjurk
  • Advies en hulp bij het uitkiezen van bijpassende accessoires
  • Trouwjurken en trouwpakken op maat gemaakt

Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over de service in onze bruidswinkel. Natuurlijk kunt u ook direct een bezoek plannen aan onze bruidszaak vanuit Soest.