Trouwjurken Utrecht

Bruidswinkel Aphrodite voor geweldige trouwjurken in Utrecht

Hulp nodig bij het uitkiezen van trouwjurken in Utrecht? De medewerkers van bruidswinkel Aphrodite in Barneveld staan graag voor u klaar. In onze mooie winkel vindt u een grote collectie met de mooiste trouwjurken en trouwpakken van uitstekende kwaliteit. Wij zijn in staat om uw trouwpak of bruidsjurk geheel op maat voor u te maken. De vakkundige medewerkers in onze bruidswinkel staan tevens voor u klaar met tips en advies bij het kiezen uit onze collectie aan bruidsjurken en trouwpakken. Neem contact op via 0342-443267 voor meer informatie over de bruidszaak en onze bruidsmode of wanneer u een afspraak wilt plannen. U kunt in Utrecht op onze hulp rekenen bij het vinden van uw droomjurk of pak.

Onze ruime collectie trouwjurken in de bruidszaak

Laat u in onze bruidszaak adviseren door onze medewerkers bij het uitkiezen van uw perfecte bruidsjurk of trouwpak. Zo willen wij uw trouwdag nog geweldiger maken. Heeft u een lager budget? Ook dan staan wij graag voor u klaar met prachtige bruidsmode. In de winkel vindt u drie verschillende lijnen met meer dan 1000 verschillende bruidsjurken in iedere prijsklasse. Zo is er voor ieder wat wils te vinden. Wij verkopen in onze bruidswinkel onder andere bruidsjurken van de merken Casablanca, Diane Legrand en Demetrios. Uw ideeën wat betreft trouwjurken zijn heel belangrijk voor ons. Met uw ideeën kunnen wij namelijk uw droomjurk realiseren in onze bruidszaak.

Direct contact opnemen met de winkel bij twijfel of een vraag:

0342 – 443 267

Langskomen zonder afspraak kan van woensdag t/m zaterdag.

Ma & di:Alleen op afspraak
Wo t/m za:10:00 – 17:00

Download ons stijlboek

Steel de show met jouw perfecte bruidsjurk

Geniet van onze service in Utrecht

Alle bruidsjurken en trouwpakken die wij verkopen moeten perfect zitten. Daarom zullen wij uw zijn trouwjurk of trouwpak geheel op maat maken. Extra wensen wat betreft bruidsmode willen wij ook graag verwezenlijken. Met onze service in Utrecht kunt u rekenen op:

  • Advies en hulp bij het uitkiezen van bijpassende accessoires
  • De mogelijkheid tot een eigen trouwjurk ontwerpen
  • Een uitstekende kwaliteit
  • Mogelijkheid tot het laten reinigen van uw trouwpak of bruidsjurk
  • Trouwjurken en trouwpakken op maat gemaakt

U kunt gerust contact met ons opnemen voor meer informatie over de service in onze bruidswinkel. Tevens is het mogelijk om onze bruidszaak te bezoeken vanuit Utrecht.