Trouwjurken Veenendaal

Aphrodite voor de mooiste trouwjurken in Veenendaal

Bent u op zoek naar prachtige trouwjurken in Veenendaal? Bij de bruidswinkel van Aphrodite in Barneveld bent u aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor prachtige trouwjurken en trouwpakken. Met onze ruime collectie is er altijd wel een trouwpak of bruidsjurk dat bij u past. Onze vakkundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze bruidszaak? Of wilt u graag direct een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0342-443267. Wij willen u in Veenendaal dan graag helpen.

Trouwjurken voor iedereen in onze bruidswinkel

Uw trouwdag in Veenendaal is een van de mooiste dagen in uw leven. U kunt deze dag nog extra mooi maken met een prachtige bruidsjurk of trouwpak. Heeft u een lager budget om te besteden? Ook dan kunnen wij u helpen. Wij bieden namelijk meer dan 1000 prachtige bruidsjurken aan in verschillende prijsklasses. Geef uw wensen wat betreft trouwjurken door aan de medewerkers in onze bruidszaak en zij geven u graag advies en tips. In onze bruidswinkel vindt u onder andere bruidsjurken van de prachtige merken Casablanca, Diane Legrand en Demetrios.

Direct contact opnemen met de winkel bij twijfel of een vraag:

0342 – 443 267

Langskomen zonder afspraak kan van woensdag t/m zaterdag.

Ma & di:Alleen op afspraak
Wo t/m za:10:00 – 17:00

Download ons stijlboek

Steel de show met jouw perfecte bruidsjurk

Geniet in Veenendaal van onze service

Wij vinden het belangrijk om echt maatwerk te leveren. Bruidsjurken en trouwpakken moeten perfect zitten op uw grote dag in Veenendaal. Daarom maken wij uw trouwjurk of trouwpak geheel op maat en naar uw wensen. Wanneer u kiest voor onze service, kunt u onder andere rekenen op:

  • Trouwjurken op maat
  • De beste kwaliteit
  • Mogelijkheid tot het zelf ontwerpen van uw droom trouwjurk
  • Advies en hulp bij het uitkiezen van bijpassende accessoires
  • Het reinigen van uw trouwpak of bruidsjurk

Heeft u behoefte aan meer informatie over de service van onze bruidswinkel? Dan kunt u contact met ons opnemen of u brengt vanuit Veenendaal direct een bezoek aan onze bruidszaak.