Trouwjurken Wageningen

Bruidswinkel Aphrodite voor prachtige trouwjurken in Wageningen

Wenst u een ruime collectie met prachtige trouwjurken in Wageningen? Dan zit u bij de bruidswinkel Aphrodite in Barneveld helemaal goed. In de winkel is voor iedereen wat te vinden die op zoek is naar de mooiste trouwjurken en trouwpakken van uitstekende kwaliteit. Ieder trouwpak of bruidsjurk kan volledig op maat worden gemaakt. Tips en advies nodig bij het uitkiezen van bruidsjurken en trouwpakken? De vakkundige medewerkers in onze bruidswinkel helpen u graag. Bel voor een afspraak naar 0342-443267 of vraag naar meer informatie over de bruidszaak en bruidsmode. Wij helpen u graag verder in Wageningen.

Onze grote collectie trouwjurken in onze bruidszaak

Goed advies is heel belangrijk bij het uitkiezen van uw perfecte bruidsjurk of trouwpak. Gelukkig kunt u daar in onze bruidszaak altijd op rekenen. Ook mensen met een lager budget kunnen wij van dienst zijn met bruidsmode. In onze winkel vindt u namelijk drie verschillende lijnen met meer dan 1000 verschillende bruidsjurken in iedere prijsklasse. Er is dus voor iedereen wat wils te vinden. Onder andere trouwjurken van de merken Casablanca, Diane Legrand en Demetrios zijn in onze bruidswinkel te vinden. Laat u inspireren in de bruidszaak en wij zullen uw droomjurk verwezenlijken.

Direct contact opnemen met de winkel bij twijfel of een vraag:

0342 – 443 267

Langskomen zonder afspraak kan van woensdag t/m zaterdag.

Ma & di:Alleen op afspraak
Wo t/m za:10:00 – 17:00

Download ons stijlboek

Steel de show met jouw perfecte bruidsjurk

Genieten van onze service in Wageningen

Het is belangrijk dat alle bruidsjurken en trouwpakken die wij verkopen perfect zitten. Iedere trouwjurk of trouwpak wordt daarom geheel op maat gemaakt. Ook extra wensen willen wij graag voor u realiseren. U kunt in Wageningen rekenen op de volgende service:

  • Advies en hulp bij het uitkiezen van bijpassende accessoires
  • Uw eigen trouwjurk ontwerpen
  • Een uitstekende kwaliteit bruidsmode
  • Uw trouwpak of bruidsjurk laten reinigen
  • Trouwjurken en trouwpakken op maat gemaakt

Neem gerust contact met ons op door te bellen of te mailen. Wij informeren u dan graag verder over de service in onze bruidswinkel. Natuurlijk kunt u ook direct een bezoek brengen aan de bruidszaak vanuit Wageningen.