Trouwjurken Zeist

Kies bruidswinkel Aphrodite voor trouwjurken in Zeist

Bent u op zoek naar mooie trouwpakken of trouwjurken in Zeist? Bij bruidswinkel Aphrodite in Barneveld zit u zeker goed. Bij ons vindt u de mooiste trouwjurken en trouwpakken met een uitstekende kwaliteit. U vindt u bij ons altijd een trouwpak of bruidsjurk die geheel naar uw wensen is. De vakkundige medewerkers in onze bruidswinkel helpen u kiezen uit onze ruime collectie aan bruidsjurken en trouwpakken. Wenst u meer te weten te komen over de bruidszaak en bruidsmode? Of wilt u direct een afspraak plannen? Bel ons dan via 0342-443267. Wij geven u dan graag tips en advies in Zeist.

Een ruime collectie trouwjurken in onze bruidszaak

Om een van de mooiste dagen in uw leven nog geweldiger te maken, helpen uw wij u aan een prachtige bruidsjurk of trouwpak. Mensen met een lager budget kunnen ook terecht in onze bruidswinkel. Met drie verschillende lijnen en meer dan 1000 prachtige bruidsjurken in iedere prijsklasse vinden wij altijd een trouwjurk die bij u past. Wij vinden uw wensen wat betreft trouwjurken heel belangrijk. Onze vakkundige medewerkers in de bruidszaak staan daarom altijd voor u klaar om u te helpen bij het maken van een keuze. In onze bruidswinkel vindt u onder meer bruidsjurken van de merken Casablanca, Diane Legrand en Demetrios.

Direct contact opnemen met de winkel bij twijfel of een vraag:

0342 – 443 267

Langskomen zonder afspraak kan van woensdag t/m zaterdag.

Ma & di:Alleen op afspraak
Wo t/m za:10:00 – 17:00

Download ons stijlboek

Steel de show met jouw perfecte bruidsjurk

De service die u kunt verwachten in Zeist

Het is belangrijk dat bruidsjurken en trouwpakken perfect zitten op uw trouwdag in Zeist. Daarom maken wij alle bruidsmode helemaal voor u op maat. Daarnaast kunnen ook extra wensen worden verwerkt in uw trouwjurk of trouwpak. Wij geven u de beste service. U kunt hierbij denken aan:

  • Een uitstekende kwaliteit
  • Mogelijkheid tot reinigen van uw trouwpak of bruidsjurk
  • Zelf uw trouwjurk ontwerpen
  • Advies en hulp bij het uitkiezen van bijpassende accessoires
  • Trouwjurken en trouwpakken op maat

Heeft u behoefte aan meer informatie over de service van onze bruidswinkel? Bel of mail ons dan via onderstaande gegevens. Natuurlijk kunt u ook direct onze bruidszaak bezoeken vanuit Zeist.