Trouwpak

Bruidswinkel Aphrodite voor het mooiste trouwpak

Zoekt u in de omgeving van Barneveld een bruidswinkel waar u terecht kunt voor een prachtig trouwpak? Bij bruidswinkel Aphrodite bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het uitkiezen van een prachtig pak dat helemaal naar uw wensen is. U kunt bij ons rekenen op de beste kwaliteit. Tevens kunnen onze vakkundige medewerkers uw trouwpak helemaal op maat maken. Heeft u behoefte aan meer informatie over de verschillende trouwpakken die wij bieden? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0342-443267. Wij helpen u graag met het uitkiezen van een prachtig trouwpak.

Kies de perfecte trouwpak

Uw zoektocht naar een prachtig trouwpak begint bij ons online. Hier kunt u verschillende pakken bekijken die u bij ons kunt vinden in de winkel. Doe inspiratie op voordat u uw trouwkostuum komt passen in onze bruidsmodezaak. Heeft u een prachtig pak gevonden dat helemaal aansluit bij uw wensen en wilt u graag langskomen in onze speciaalzaak? U kunt eenvoudig een pasafspraak met ons maken. Tijdens deze afspraak kunt u eenvoudig ons brede assortiment verder verkennen. Daarnaast helpen wij u met het uitzoeken van het trouwkostuum van uw dromen. Onze coupeuses staan voor u klaar om uw pak helemaal op maat te maken. Zo kunt u met uw prachtige pak een van de mooiste dagen van uw leven nog geweldiger maken.

Direct contact opnemen met de winkel bij twijfel of een vraag:

0342 – 443 267

Langskomen zonder afspraak kan van woensdag t/m zaterdag.

Ma & di:Alleen op afspraak
Wo t/m za:10:00 – 17:00

Download ons stijlboek

Steel de show met jouw perfecte bruidsjurk

Profiteren van een geweldige service

Wij willen al onze klanten graag een geweldige service aanbieden. Wij realiseren dit door alle trouwpakken en trouwjurken helemaal op maat te maken. Maar wij kunnen nog meer voor u doen. Wij:

  • Geven advies en hulp bij het uitkiezen van bijpassende accessoires
  • Laten u uw eigen trouwjurk of pak ontwerpen
  • Leveren de beste kwaliteit
  • Kunnen uw bruidsjurk of trouwpak reinigen
  • Bieden trouwjurken en trouwpakken uit de laatste collecties

Voor meer informatie over onze service neemt u contact op. Tevens kunt u ook zelf de voordelen van onze service ervaren door een bezoek te brengen aan onze bruidszaak in Barneveld.

Maak een afspraak en kies uw ideale trouwpak

Wij heten u van harte welkom in onze prachtige winkel wanneer u op zoek bent naar geweldige bruidsjurken of trouwpakken. Al meer dan 15 jaar zijn wij toonaangevend op het gebied van bruidsjurken, trouwkostuums, bruidskinderkleding en bruidsaccessoires. Voor meer informatie of een afspraak neemt u contact op via 0342-443267. Mailen is mogelijk via info@bruidsmode-aphrodite.nl. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder met het uitkiezen van uw ideale trouwpak.