Vind jouw droomjurk!

Bruiden

 Met meer dan 1000 bruidsjurken verdeeld over 3 verdiepingen in alle soorten kleuren stijlen en maten kan het niet anders dan dat jouw droomjurk er zeker tussen zal zitten. 

Grote collectie trouwpakken!

Bruidegom

Ben je opzoek naar jouw trouwpak!!  Wij zorgen ervoor dat zowel je trouwpak als de bruidsjurk perfect bij elkaar passen. The perfect match samen met Aphrodite bruidsmode.

Kijk bij onze aanbiedigen

Bekijk hier onze acties en aanbiedingen van trouwjurken, trouwschoenen en andere trouwmode
of kom vrijblijvend langs!

 • Wat onze klanten zeggen:

  10op 06 december 2016

  Tijdens een outlet dag heb ik mijn jurk bij Aphrodite gekocht. Ik had een bepaald plaatje in mijn hoofd en volgens Natalie kon dat van die jurk gemaakt worden. Na een half jaar kwam ik weer bij Aphrodite voor mijn eerste pas afspraak en inmiddels heb ik al 2 pas afspraken gehad.

  Ik wil meer lezen
 • Wat onze klanten zeggen:

  10op 26 september 2016

  Afgelopen zaterdag ben ik hier geweest tijdens een actie dag. Met de verwachting dat ik waarschijnlijk nog niks zou kopen omdat ik een grote twijfelaar en ben en nog niet echt wist wat ik wilde.. ondanks dat het een actie dag was, namen ze ruim de tijd voor mij en waren ze eerlijk en deskundig. En “Ja” een mooie jurk gekocht!!

  Ik wil meer lezen

Liefde op het eerste gezicht bij Aphrodite bruidsmode

Wedding musthaves in een nieuw jasje

Aphrodite Bruidsmode is 20 jaar passie in alles wat maar met bruidsmode te maken heeft. En we kunnen er maar niet genoeg van krijgen. Elk jaar weer gaan we op zoek naar de mooiste trouwjurken en trouwkostuums voor onze toekomstige bruiden en bruidegom. We reizen hiervoor de hele werleld over om de mooiste bruidskleding te vinden.  Verdeeld over 3 verdiepingen kun je heerlijk op zoek naar jouw droomjurk of trouwkostuum. Alle soorten maten en stijlen, we hebben alles in huis. We hopen jullie snel te zien om onze prachtie collectie te tonen en je te helpen bij het vinden van jouw Droomjapon.

 • Grote collectie
 • Mooie showroom
 • Persoonlijke benadering

Wij zijn bekend van:

Maak vrijblijvend een afspraak

Wij verwelkomen je graag in onze winkel!

Aphrodite Bruidsmode is al meer dan 15 jaar toonaangevend in bruidsjurken, trouwkostuums, bruidskinderkleding en bruidsaccessoires. Met onze ruime collectie met altijd meer dan 1.000 jurken op voorraad zal je zeker de jurk van je dromen vinden. Je bent van harte welkom tijdens onze openingstijden in onze ruime winkel waar verdeeld over 3 verdiepingen alles draait om Bruidsmode.