Onze bruidsparen

Overzicht van onze bruidsparen

Jerry en Sandra van Maanen

Samen met m’n moeder, schoonmoeder en zus naar Aphrodite bruidsmode gegaan in Barneveld. Het was de eerste winkel die we bezochten dus ik had geen idee wat ik kon verwachten. Eerst een leuk gesprek gehad met Natalie. en daarna trouwboeken doorgekeken. Toen lekker gaan passen. Al snel kwam ik erachter wat ik precies wilde. 1 jurk zat me direct als gegoten en deze bleef maar in mijn hoofd zitten. Uiteindelijk een avondje laten bezinken maar de jurk bleef maar in mijn hoofd zitten, dus, volgende dag gebeld voor een vervolg afspraak. Opnieuw de trouwjurk aangedaan en toen wist ik het zeker, Dit is mijn jurk! Ik ben heel goed geholpen en vind de service super. En er wordt echt tijd voor je genomen en heel goed meegedacht. Het is een geweldige dag geworden om nooit te vergeten.

foto-sandra

Majid en Marieke Malawi

Wij waren super blij met onze bruidskleding van Aphrodite bruidsmode en zijn fantastisch geholpen door Natalie. Mede doordat we beiden hier onze kleding hebben gekocht konden we super op elkaar afgestemd worden. De jurk is helemaal naar mijn zin gemaakt en onze dag was hierdoor compleet!!

Angelique en Merel

Beste Aphrodite bruidsmode, Bedankt voor de goede hulp!

foto-angelique

Davey en Suus Schriks

Alweer een jaar geleden maar toch bedankt voor de service Aphrodite bruidsmode. De jurk was perfect!!!

foto-suus

Priem en Susan van Mechelen

Hierbij nog een foto van onze bruiloft op 13-07-2013 met mijn schitterende bruidsjurk uit jullie collectie. Bedankt Aphrodite bruidsmode voor de goede service.

foto-susan

Willianne Duijst-Koelewijn

Hallo Aphrodite bruidsmode, hier nog een foto van mijn prachtige trouwjurk.

foto-wilianne

Annemarie Bothof

Hallo Natalie van Aphrodite bruidsmode, Hier nog een foto van het bruidspaar. Ze zien er toch fantastisch uit he!

foto-annemarie

Dave en Patricia Spaansen

Beste Natalie, Hierbij de foto van ons twee. Nogmaals onwijs bedankt voor alles!

foto-patricia

Debora Wiertz-van Houte

Super bedankt, voor de goede service.

foto-debora

Jenny en Wim van der Vinne

Een prima zaak om te kunnen slagen en niet alleen op basis van het aanbod, maar ook in de mogelijkheden tot maatwerk en “finetuning”. Wie hier niet slaagt, slaagt nergens.

foto-jenny

Annerieke en Arjan Mandemaker

Vrijdag 16 juni zijn wij getrouwd en hebben wij een fantastische dag gehad!!! We voelden ons de hele dag geweldig in onze trouwjurk en trouwpak.. Nogmaals ontzettend bedankt.

foto-annerieke