In tegenstelling tot vele andere bruidsmode winkels vinden wij bij Aphrodite bruidsmode dat ook het vermaken van je bruidsjapon een belevenis moet zijn.

Wie neem je mee tijdens het afpassen

Wij vinden het NIET erg als er wat meer mensen meekomen tijdens het afpassen van je bruidsjurk. Natuurlijk gaat het wel om het bruidje en zal de coupeuse haar werk moeten doen, maar het is ook leuk als er vriendinnen of familie van de bruid bij is om mee te kijken naar deze leuke gebeurtenis. Het weer aandoen van je bruidsjapon is immers een feest toch!

Wat neem ik mee tijdens het afpassen van mijn trouwjurk

Om je bruidsjurk perfect passend voor je te maken is het noodzakelijk dat je je lingerie, eventueel je hoepel of petticoat en je trouwschoenen meeneemt tijdens het afpassen.

Als je deze bij Aphrodite bruidsmode hebt besteld dan zorgen wij natuurlijk dat je bestelde spulletjes al voor je klaar staan.
Mocht je nog geen lingerie, trouwschoenen of eventueel een hoepel of petticoat hebben aangeschaft laat het ons dan weten, we kunnen deze dan nog op tijd voor je bestellen.

Als je tijdens het afpassen nog een leuke accessoire zoekt om je bruidsjurk helemaal af te maken is dat natuurlijk geen probleem. Leuke ideetjes komen nu eenmaal vaak als je je bruidsjapon weer aan doet. Mocht hierdoor dan alles iets langer duren, geen probleem want we nemen ruim de tijd voor je.

Dan gaat onze coupeuse voor je aan het werk

Als alles keurig is afgepast zal de trouwjurk worden vermaakt in ons atelier. Als je trouwjurk helemaal klaar is wordt je door Aphrodite bruidsmode gebeld en maken we samen een afspraak om je bruidsjurk te komen halen. Ook als je je bruidsjurk komt halen dan ga je deze opnieuw weer passen, alleen dan is deze helemaal klaar en geperst voor je. Als alles helemaal naar wens is wordt je trouwjurk aan je meegegeven in een speciale bruidshoes waarin je je trouwjurk mee kunt nemen zonder dat gezien kan worden door anderen.

Ons enthousiaste team van coupeuses staat voor je klaar om je op de mooiste dag van je leven optimaal te laten stralen in een perfect op maat gemaakte trouwjurk.